Aika mones uusi alku

Siitä on aikaa kun viimeksi kirjoittelin. Niin paljon aikaa, että tekee mieli aloittaa aivan puhtaalta pöydältä. Ihan alusta. Pyyhkiä pois kaikki vanha ja vieraalta tuntuva ja kertoa kuka minä olen tänään ja mitä minulle kuuluu juuri nyt.

Joten moi. Moi sinulle vanha tuttu. Moi myöskin sinulle uusi tuttavuus, joka tänne nyt tiesi löydät. Kiva kun olet siinä.

Minä olen Laura.

Olen 33-vuotias, tavallisen epätavallinen nainen. Tyttö oikeastaan, omasta mielestäni, vaikkeivät äidit kai enää saa itseään tytötellä. Olen hirvittävän herkkä, mutta kuitenkin omalla tavallani aika vahva tyyppi. Innostun helposti uusista asioista, mutta yhtä helposti myös unohdan ne.

Välillä käyn viisi kertaa viikossa joogassa ja syön vain tuorepuuroa ja salaattia – toisinaan taas keskitän kiinnostukseni pizzaan ja punaviiniin. Tykkään listoista ja numeroista. Pidän tukkimiehen kirjanpitoa vuoden aikana lenkkeiltyjen kilometrien määrästä (niitä on liian vähän). Olen välillä aika ankara itselleni.

Nyt kesällä nautin suunnattomasti suuresta, kauniista pihastamme. Hoidan kurkkuja ja kukkapenkkejä, kasvihuoneessa meheviksi kasvavia tomaatteja ja vaeltelen iltaisin (mieluiten viinilasi kourassa) ihastelemassa kukintavuorossa olevia kukkiani – ruusuja, liljoja, pioneja.

En vielä aivan tarkkaan tiedä mihin suuntaan blogini sisältö tulee menemään – mielenkiinnon kohteeni kun ovat, kuten mainitsinkin, alati vaihtuvia. On kuitenkin joitain asioita, jotka pysyvät – rakkaus oman talon ja pihan laittamiseen, minimalistishenkinen suhtautuminen tavaraan ja varsinkin vaatekaappiin sekä ajoittaiset reissupyrähdykset – joko omalla rahalla tai työn puolesta.

Pysythän siis kuulolla, jos tämänlainen setti sopii lukemistoosi. Palan halusta olla osa aamukahvihetkeäsi tai taukoa työpäiväsi lomassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s