Todellista lähiruokaa

Olen tänä kesänä ollut vaihteeksi aivan innoissani suuresta (1400 neliömetriä on meille suuri) rinnetontistamme ja sen mahtavista viljelymahdollisuuksista. Laitoimme jo varhain keväällä eri hyötykasvien siemeniä itämään ja muutamat viime viikot olemme saaneet nauttia kaiken kevään ja kesän aikana tekemämme työn tuloksista. Jos saisin, lomailisin aina sadonkorjuuaikaan!

20160821 todellista lähiruokaa 1Perunamaalta on maisteltu vasta muutamat perunat, mutta kyllä ovat olleet hyviä! Viiniköynnökset ovat tänä keväänä istutetut ja koko perhe odottaa innolla sen yhden ainoan köynnöksiin ilmestyneen tertun kypsymistä. Ei näyttäisi enää menevän kauaa!

20160821 todellista lähiruokaa 2

Kurkkuja ja kurpitsaa on viime viikkoina syöty ihan urakalla. Kesän kokeilu spagettikurpitsa oli niin mahtavaa tällä HS.fi:n ohjeella valmistettuna, että sitä on laitettava ensi kesänä kasvamaan enemmänkin. Kesäkurpitsalla tykkään mehevöittää milloin mitäkin ruokia wokeista jauhelihakastikkeeseen.20160821 todellista lähiruokaa 3Onkohan ihanampaa näkyä kuin korillinen puhdasta, omin kätösin rakkaudella kasvatettua lähiruokaa?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s