Minimalistin (?) kesäkengät

Siinäpä ne. On minulla toki parit juoksulenkkarit, piha”crocsit” ja kumpparitkin, mutta esteettisyyssyistä tein nyt valinnan jättää ne kuvan ulkopuolelle.

Olen hyvin monessa asiassa ”less is more”-ajattelutavan kannattaja ja tämä pätee myös kenkien kohdalla. Inhoan yli kaiken eteisiä, jotka pursuavat kengistä enkä (kaikella rakkaudella) kykene ymmärtämään monien naisten kymmenistä – tai jopa sadoista pareista koostuvia ”kokoelmia”. Minulle kengät eivät ole keräilyesineitä, vaan käyttöä varten – ja sellaisiksi ne myös hankin.

Jos ihan totta puhutaan, en näistäkään kuudesta kenkäparista ole tänä kesänä käyttänyt kuin neljiä. Kun kesä on ollut kovin rento ja juhlaton ovat ylärivin molempien reunojen korkokengät jääneet käyttämättä. Mutta ei se mitään, olenkin hankkinut ne kengiksi erityistilaisuuksiin, joita voin käyttää tulevissa juhlissa vielä vuosia eteenpäinkin. Nyt ne vain lepäilevät siihen asti.

Ylärivin keskimmäiset korkosandaalit olivat tämän kesän alelöytö &Other Storiesilta (loppuunmyyty, sori) ja myös alarivin ballerinat ja Adidaksen Superstarit tämän vuoden ostoksia. Ensin mainitut korvasivat edelliskesänä linttaan tallatut mokkaballerinat ja jälkimmäiset ostin jouduttuani heittämään roskiin uskollisesti palvelleet, varpaista jo puhki revenneet  Conversen Light Acousticit (jotka olivat niiiin hyvät – en ymmärrä miksei tätä mallia enää valmisteta!).

Nämä kengät ovat tänä kesänä palvelleet jok’ikista käyttötarvettani, enkä missään ole tuntenut olleeni ”väärissä” kengissä. Joku toinen saattaisi pärjätä vieläkin pienemmällä määrällä, mutta itselle tämä on hyvä just näin. Ja enpä usko joutuvani kenkäkaupoille ensi kesän koittaessa – niin hyvin ovat tästä kesästä selvinneet kaikki. Jes!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s