Ikävä kesäiselle kukkamökille

Edelliskesänä rakennettu kasvihuone/pihamökki/kukkamökki/kassari (rakkaalla paikalla on monta nimeä) sai tänä kesänä edustalleen ihanan lokoisan terassin pötköttelypenkkeineen ja grilleineen. Ja voin kertoa, että tänä kesänä kukkamökillä ja sen terassilla tuli vietettyä aikaa oikein urakalla.

Ensimmäistä kertaa terassi pääsi kunnolla käymään toukokuun lämmössä, kun juhlittiin esikoisemme 7-vuotissynttäreitä. Kaverikemutkin oli huoletonta järjestää – pihamaalla kun kaatuneet mehut ja ympäriinsä leviävät popcornit eivät haittaa.

20160909-kukkamokki-2

20160909-kukkamokki-3

20160909-kukkamokki-4

Kesälomalla sain aikaiseksi ”sisustaa” terassia päällystämällä Etolasta mittatilauksena hankitut vaahtomuovipatjat (suosittelen – niin paljon kätevämpää kuin yrittää itse nyrhiä valmiita patjoja sopivankokoisiksi!) harmaalla pellavalla ja hankkimalla Ikeasta uusia sisustustyynyjä. H&M Homen valikoimista löysin tyynyille kivat päälliset!

Pehmusteiden valmistuttua terassi oli mielestäni juuri sellainen kuin toivoinkin. Erityisesti tuosta tyynyillä kuorrutetusta nurkasta tuli suosikkipaikkani, missä lämpimillä säillä pötköttelin kirja kourassani aurinkoa ottamassa ja viilevissä illoissa viinilasin ja viltin kanssa pizzaa tai grilliherkkuja mutustellen.

20160909-kukkamokki-5

20160909-kukkamokki-6

20160909-kukkamokki-7Voi kesä, tule pian takaisin! En edes ehtinyt nukkumaan yhtään yötä kukkamökissä vaikka lomalla oli tarkoitus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s